In 2025 vieren we een bijzondere mijlpaal: ons restaurant bestaat 5 jaar!
Wat ooit begon als een droom is uitgegroeid tot een geliefd restaurant in het hart van Arnhem.
‘T Volk is ontstaan vanuit een eenvoudige wens: een restaurant openen waar iedereen zich welkom voelt. Écht
eten op je bord tegen een eerlijke prijs. Vanaf dag één stond onbeperkt genieten centraal: voor een vaste prijs
kun je verschillende gerechten van de kaart proeven… zonder tijdslimiet!

Wat we het allermeest koesteren? Super cliché, maar dat zijn natuurlijk onze gasten, zonder hen, geen gezelligheid! De afgelopen jaren hebben we veel gasten mogen ontvangen; gasten uit Arnhem, maar ook gasten uit de omgeving en het buitenland wisten ons te vinden. Leuk om zo verschillende mensen te ontmoeten! En extra leuk om onderdeel te mogen zijn van de vele romantische diners, personeel uitjes, maar ook verjaardagen en zelfs huwelijken hebben we mogen aanschouwen.
Verder zijn we ontzettend blij met onze vaste gasten die regelmatig aanschuiven. Zij weten wat ze bij ons kunnen verwachten: kwalitatief goed eten, uitstekende service en een warme sfeer. Voor ons, als horecateam, is dat het mooiste compliment: gasten die hebben genoten en keer op keer terugkomen.

Menu
Door de jaren heen is onze menukaart meegegroeid met onze gasten. We hebben gerechten uit de hele wereld verzameld; klassieke recepten krijgen bij ons een creatieve draai en worden stijlvol gepresenteerd. Onze signature dishes zoals de Tom Kha Kai, steak tartaar en de Volk oesters blijven favoriet onder de gasten en zullen we blijven serveren. Echter, koken we graag met datgene wat de natuur ons te bieden heeft en zo zorgen de seizoensgebonden producten voor een mooie afwisseling. De asperge is een mooi voorbeeld van een seizoensgebonden product. Wij zijn grote fan van “het witte goud” en wanneer de aspergeboer zich weer meldt, staan wij te popelen om de mooiste gerechten te creëren.

Dan hebben we nog de feestdagen: de dagen rondom Kerst. Deze zorgen voor een mooie afsluiting van het jaar. Dat zijn momenten waarbij ons keukenteam graag extra uitpakt: wild vlees met bijvoorbeeld smaakvolle “winterse” sauzen. De medewerkers aan de voorkant zorgen voor een mini make-over: de kerstboom en de kerststerren worden tevoorschijn getoverd om zo de beleving van onze gasten extra bijzonder te maken.

Vooruitkijken
Wat brengt de toekomst? We blijven vernieuwen met nieuwe gerechten, verbeterde arrangementen en nog meer aandacht voor kwaliteit. Ook willen we ‘T Volk nóg toegankelijker maken voor bijvoorbeeld groepen & partijen. Niets is ons te gek: van een uitgebreid seafood banket tot een sfeervol Aziatisch thema, of juist een avond vol Italiaanse lekkernijen? Of wat dacht je van een DJ die de avond compleet maakt.. alles is bespreekbaar. Samen zorgen we voor een unieke ervaring.

Restaurant ‘T Volk is meer dan een restaurant — het is een plek waar herinneringen worden gemaakt. En dat vieren we graag samen met jou. Op naar de volgende 5 jaar!